17 september 2014

Ruim 100 pleeggezinnen openen hun deuren op zaterdag 4 oktober 2014. Van Middelburg tot Groningen, van Nijmegen tot Oostzaan, en in de grote steden stellen pleegouders tussen 14.00 en 17.00 uur hun huis open voor het grote publiek. Ook pleeggezinnen van Spirit doen weer mee aan deze landelijke actie.

Deze actie moet de aandacht op het belang van pleegzorg vestigen en geïnteresseerden warm maken de stap richting pleegzorg te zetten. Vanuit hun persoonlijke ervaringen kunnen pleegouders als geen ander vertellen wat het betekent om pleegouder te worden en te zijn.

Wethouder Simone Kukenheim

Simone Kukenheim, wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit in Amsterdam, heeft aangegeven graag op bezoek te gaan bij een pleeggezin ‘in haar buurt’. Wilt u ook een bezoek brengen aan een pleeggezin bij u in de buurt? Vanaf eind september staan op
de website van Pleegzorg Nederland de adressen van alle deelnemende pleeggezinnen.

 

Dit nieuwsbericht delen: