Spirit zoekt contactgezinnen

Dit kan bijvoorbeeld de woensdagmiddag zijn, maar ook een avond of een weekend is mogelijk. Ook kan het contactgezin af en toe iets leuks doen met het kind of jongere. Een kind of jongere blijft niet slapen bij het contactgezin.
Aanmelden en introductiedag
Nadat een contactgezin zich heeft aangemeld vindt er een intake plaats. Vervolgens wordt er voor de ouder(s)/verzorger(s) een raadsverklaring aangevraagd. Daarna volgt minimaal één van de ouders een introductiedag. Tijdens deze dag behandelen we onder andere de onderwerpen ‘omgaan met gedrag’ en ‘kennismaken met Spirit’ aan de orde.
Omdat Spirit werkt vanuit de vraag van het kind/jongere kan het zijn dat het contactgezin niet meteen gekoppeld wordt, maar moet wachten op de goede match.
Op 2 juni zal een informatiebijeenkomst plaats vinden.
Heeft u interesse of kent u iemand die contactgezin wilt worden? Voor meer informatie of aanmelden voor de informatiebijeenkomst bij Pim Zoetelief, p.zoetelief@spirit.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *