Werken bij Spirit

Werken bij Spirit betekent werken bij een dynamische en resultaatgerichte organisatie, met een breed én divers palet aan hulpvormen, opleidingen en trainingen. Als medewerker van Spirit werk je midden in de maatschappij, ben je betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en draag je vanuit jouw vakgebied bij aan de hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Bij Spirit staat de mens centraal. Natuurlijk zijn dat de kinderen, jongeren en hun (pleeg)ouders. Maar zonder professionele medewerkers kunnen we hen niet de juiste hulp bieden. Daarom investeert Spirit veel in professionele trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Spirit investeert veel in haar medewerkers. Daar staat tegenover dat wij van onze (toekomstige) medewerkers betrokkenheid en verbondenheid verwachten. Voor de afdelingen en onze cliënten is continuïteit in de hulp en stabiliteit in het team belangrijk.

Als je bij Spirit in dienst komt heb je binnen Spirit, vanwege het brede hulpaanbod, de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te groeien.
Spirit zet verschillende middelen in om je daarbij in je professionele ontwikkeling te ondersteunen zoals bijvoorbeeld: werkbegeleiding, trainingen, casuïstiekbespreking en themabijeenkomsten.

Spirit neemt in principe alleen medewerkers aan die een relevante beroepsopleiding hebben en biedt geen leer/werkplaatsen zoals duaal leren, werkervaringsplaatsen en beroepsbegeleidende opleidingsplekken.

Spirit genoeg om anderen te helpen? Kijk dan in ons vacatureoverzicht en volg ons op LinkedIn.